Kinderwens

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel duis urna ligula luctus at feugiat a lacinia ut sem.

kinderwens

Zodra je een kinderwens hebt kun je samen met je partner aanmelden bij ons. Op dit spreekuur geven wij informatie omtrent de risicofactoren voor moeder en kind bij een zwangerschapswens. Onderwerpen als roken, alcoholgebruik, medicijngebruik, voedingspatroon en algemene gezondheid zullen aan bod komen, zodat je goed op de hoogte bent van een gezonde leefwijze al voordat je zwanger wordt. Hierbij kunnen we je helpen bij het zo nodig maken van bepaalde keuzes.

Daarnaast kunnen we ook eventuele erfelijke aandoeningen bespreken die bij jouw voorkomen of bij je partner of in de familie. Ook geven we specifieke informatie over zwanger worden en zwanger zijn, zoals het gebruik van foliumzuur voordat je zwanger bent, de voedingsadviezen voor en tijdens de zwangerschap etc.Het consult zal ongeveer een uur in beslag nemen afhankelijk van specifieke vragen en de daarbijbehorende onderwerpen die dan aan bod zullen komen.

Neem alvast een kijkje op www.zwangerwijzer.nl. Hier kunt je alvast een hoop informatie vinden over zwanger worden.Gezond zwanger zijn is belangrijk, maar gezond zwanger worden is nog belangrijker!

Call Now Button