Wie zijn wij?

Zelfde verloskundigen, nieuwe praktijknaam? Dat klopt! Op papier waren wij verloskundigen van verloskundige praktijk Becca en van verloskundigepraktijk Grevenbicht. Omdat dit soms voor de nodige verwarring zorgde, hebben we besloten om beide praktijken te fuseren en onder één nieuwe naam verder te gaan; Bella verloskundige praktijk.
Waarom juist nu? Op beide locaties zijn we recent verhuisd en bij deze nieuwe frisse praktijken hoort een hele nieuwe huisstijl. Voor jou als (aanstaande) zwangere en partner verandert er helemaal niks. We hebben nog steeds twee spreekuurlocaties en onze passie voor het vak blijft onveranderd!

Hieronder stellen wij ons aan jullie voor.

 Verloskundige

madelon spekreijse

Even voorstellen, ik ben Madelon Spekreijse. Na mijn afstuderen aan de Academie Verloskunde Maastricht heb ik 2 jaar als verloskundige waargenomen bij verschillende praktijken in Zuid-Limburg. Al snel deed zich een mooie kans voor en mag ik sinds maart 2023 samen met Daphne als maat deel uit maken van de praktijk. Wat bevalt het goed!
Zelf ben ik in mijn ouderlijk huis thuis geboren onder begeleiding van een verloskundige. Zo is mijn voorliefde voor thuisbevallingen er met de paplepel ingegoten. Toch geniet ik net zoveel van het begeleiden van een bevalling in het ziekenhuis. Ik zie een zwangerschap en bevalling als wonderbaarlijk. Ik vind het prachtig dat ik vrouwen en natuurlijk hun partners van dichtbij mag zien uitbloeien tot mama’s en papa’s. Ik vind het belangrijk dat jullie je in dit proces veilig, vertrouwd, gehoord en goed voorbereid voelen. Hier zal ik mijn uiterste best voor doen. Dit alles om er samen voor te zorgen dat jouw zwangerschap, bevalling en kraambed voor altijd een mooi en onvergetelijk moment zal zijn om op terug te kijken.
Naast de verloskunde ben ik mij ook gaan specialiseren in anticonceptie, zo plaats ik net als Daphne spiraaltjes. Deze uitbreiding geeft nog meer variatie in ons al zeer diverse beroep. Iedere dag is anders, dat maakt mijn werk nog leuker!
Als verloskundige ben je veel in touw. Het is vaak hollen of stilstaan. Dit vind ik heerlijk. Maar op mijn vrije dagen vind ik het fijn om de rust op te zoeken en maak ik dan ook graag een wandeling in de mooie natuur die wij hier in Limburg hebben of verzet ik mijn gedachten door lekker te gaan sporten.
Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te mogen ontmoeten en verwelkomen in de praktijk en hoop dat jullie je, net als ik, hier heel snel gaan thuis voelen.

 Verloskundige

Daphne wollaert

Ik ben mijn carrière begonnen in het Barbaraziekenhuis in Geleen, alwaar ik de opleiding tot verpleegkundige heb gevolgd. Na daar een aantal jaren gewerkt te hebben, ben ik naar Sittard naar de afdeling gynaecologie/kraam/verloskamers gegaan. Daar heb ik 9 jaar gewerkt en de specialisatieopleiding tot obstetrisch verpleegkundige gevolgd. In 2001 besloot ik om verloskundige te worden. Hiervoor ben ik naar Londen verhuisd, en heb daar mijn verloskundige opleiding (BSc) gedaan. Hier ben ik tot de conclusie gekomen dat werken buiten het ziekenhuis veel meer bij mij past: ik vind het veel prettiger om in een ontspannen sfeer met mensen te werken en mijn eigen tijd in te plannen. In 2007 ben ik in onze praktijk gestart.

Mijn hobby’s zijn lezen, handwerken, en wandelen in de natuur.

Call Now Button