Waarneming en vio’s

Wij hebben een samenwerking met verloskundige praktijk SteinDit houdt in dat wij onze werkweekenden verdelen met twee andere verloskundigen; Christie Peters en Milou Renkens. Dit geldt ook voor feestdagen en ziekte. Tevens is verloskundige praktijk Stein onze achterwacht. Zo zorgen we ervoor dat we altijd zorg kunnen bieden op de momenten dat het nodig is. Zo staat ook onze diensttelefoon doorgeschakeld naar deze praktijk indien wij in gesprek zijn of even niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen. Zou je in de zwangerschap graag kennis willen maken met een van de verloskundigen van Stein? Geef dit gerust aan op het spreekuur.

Als één van ons op vakantie is, zorgen we ervoor dat we een waarnemend verloskundige in de praktijk hebben die de werkzaamheden tijdelijk even overneemt. We zullen dit kenbaar maken op onze website en social media.

Verloskundigen in opleiding (vio):
In onze praktijk lopen geregeld verloskundigen in opleiding bij ons stage. We vinden het belangrijk om ons vak op de juiste manier te leren aan een nieuwe generatie verloskundigen. Het is immers een vak wat je niet alleen uit de boeken kunt bestuderen! We delen graag onze passie en aandacht voor de individuele cliënt en haar partner met een verloskundige in opleiding. Wanneer je het niet prettig vindt dat er een vio bij de controle of je bevalling is, geef dit gerust bij ons aan.
Wanneer wij een vio begeleiden in onze praktijk wordt dit kenbaar gemaakt op onze website en social media.

Call Now Button