…met hart voor het hele gezin

Bij spoed: 06 -123 875 72

Wie zijn wij?

Zelfde verloskundigen, nieuwe praktijknaam? Dat klopt! Op papier waren wij verloskundigen van verloskundige praktijk Becca en van verloskundigepraktijk Grevenbicht. Omdat dit soms voor de nodige verwarring zorgt, hebben we besloten om beide praktijken te fuseren en onder één nieuwe naam verder te gaan; Bella verloskundige praktijk. Waarom juist nu? Op beide locaties zijn we recent verhuisd en bij zo’n nieuwe frisse praktijken hoort een hele nieuwe huisstijl van onze praktijk. Voor jou als (aanstaande)zwangere en partners verandert er helemaal niks. We hebben nog steeds twee spreekuurlocaties en onze passie voor het vak blijft onveranderd!

Hieronder stellen wij ons aan jullie voor.

Verloskundige

Senna Driessen

Ik ben geboren en getogen in Munstergeleen en woon momenteel samen met mijn vriend in Sittard. Na mijn afstuderen aan de academie verloskunde Maastricht heb ik de unieke kans gekregen om meteen in de maatschap van deze praktijk te treden, een keuze waar ik nog iedere dag ontzettend blij mee ben! De voldoening die dit vak geeft wanneer ouders met een goed gevoel kunnen terug kijken op hun zwangerschap, bevalling en kraambed is voor mij heel waardevol.
In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig; wandelend of hardlopend door de natuur of dansend in de dansschool.
Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten bij ons in de praktijk!

Verloskundige

daphne wollaert

Ik ben mijn carrière begonnen in het Barbaraziekenhuis in Geleen, alwaar ik de opleiding tot verpleegkundige heb gevolgd. Na een aantal jaren gewerkt te hebben, ben ik naar Sittard naar de afdeling gynaecologie/kraam/verloskamers gegaan. Daar heb ik 9 jaar gewerkt en de specialisatieopleiding gevolgd. In 2001 besloot ik om verloskundige te worden. Hiervoor ben ik naar Londen verhuisd, en heb daar mijn verloskundige opleiding (BSc) gedaan. Hier ben ik tot de conclusie gekomen dat werken buiten het ziekenhuis veel meer bij mij past: dat ik het veel prettiger vind om in een ontspannen sfeer met mensen te werken en mijn eigen  tijd in te plannen. In 2007 ben ik in onze praktijk gestart.

Mijn hobby’s zijn lezen, handwerken, en wandelen in de natuur.

Call Now Button